maanantai 30. huhtikuuta 2012

inori

Pyöräilin äsken 7eleveniin ja takaisin niin nopeasti kuin jaksoin. En tiedä kauanko aikaa meni, mutta pääpointtina olikin: Nostin rahaa! Työkavereiden kesken kulkee "huhu", että kukkaroni tursuaisi yenejä, ja monesti olen kuullut kun ihmiset kysyvät toisiltansa (luulevat raukat etten ymmärrä puhetta 8 ) ), että tietääkö kukaan paljonko minulla todellisuudessa on massia mukana! Joka tapauksessa, rahan nostaminen automaatista oli helppoa ja nopeaa, ja voin taas hetken elää ja matkustella niin kuin haluan. 

Japanissa alkoi Golden Week, joka kestää aina tämän viikon sunnuntaihin asti. Iso osa japanilaisista viettää jonkun sortin loman tapaista, päivän tai pari, jotkut kuulemma viikon tai jopa kuukauden. Perjantai iltana minua varoiteltiin seuraavista 9 päivästä, jolloin koko hotelli pamahtaa täyteen asiakkaita ja ravintolassakin tulee olemaan super kiireistä. Kun ovet avautuvat aamiaiselle ja lounaalle, koko sali on hetkessä täpötäysi. Lounaalla ihmisiä kertyy pitkät jonot odottamaan syömään pääsyä. Aamiaiselle ja päivälliselle pääsevät vain hotellin asiakkaat, joita on tällä hetkellä vähintäänkin 400 ihmistä! Se on paljon näin pienelle hotellille, joka sijaitsee (ainakin minun mielestä!) keskellä ei mitään.

Minun - kuten Kim ytimekkäästi totesi: "It's going to be like hell!!1"- ei kestä kuitenkaan 9 päivää. Otin perjantain, lauantain, sunnuntain ja vielä ensi maanantainkin vapaaksi. Perjantaina lähden ainakin näillä näkymin käymään nettituttuni kanssa Hamamatsun eläintarhassa + kehitellään tässä vielä jotain muuta mugsaa tekemistä/näkemistä :~D Tulee varmaan ihan sika kivaa!

Mutta mikä hienointa, lauantaina hyppään shinkanseniin ja suuntaan kohti Osakaa. Menen tapamaan meillä viime elokuussa ollutta poikaa (Lions Clubin kesävaihtari tämäkin!) ja hänen perhettään. Odotan kyllä niin paljon jälleennäkemistä, kun viime näkemisestä on kulunut aikaa jo 10 kuukautta. Lauantaina käydään ainakin Universal Studios Japanissa ja Osaka Bay Towerissa. Sunnuntaina suunnataankin sitten Kyotoon! Koska maanantai on normaali arkipäivä (=koulua), palaan jo sunnuntai iltana takaisin Hamamatsuun.
Tiedän jo nyt, että sunnuntaina pois lähteminen ja hyvästien jättäminen ei ole mikään helppo nakki 8 ) Täytyykin sitten yrittää keksiä jotain kehittävää maanantaille!


PS. Mein Taimi täyttää huomenna 13 vuotta (;;__;;)//

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Oii toivottavasti postailet Universal studiosta! :) Disneylandin ohella sellasia paikkoja mihin tahtoo kanssa. Varsinkin orlandoon kun on HP teemaa.

ienni kirjoitti...

Heidi: Joo tarkotus olisi 8 ) Aaaah mäki just sinne Orlandon puistoon tahtosin! D: Ois ihan sika siistiä!