tiistai 10. huhtikuuta 2012

花見ね

Tänään on ensimmäinen vapaapäivä. Sain tietää tästä eilen illalla 10 aikaan, ja olin aika yllättyny! Kim kävi tarkistamassa vielä jostain, että onhan mulla varmasti vapaapäivä = mulle on siis on kuin onkin olemassa työvuorolistat o__o Pitää varmaan kysyä saisko niitä nähhä itekki, ni vois suunnitella vähä mitä tekis millonki. Joka tapauskessa, Kim tarjoutu lähtemään tänään tässä tunnin-kahen sisällä työmään yakisobaa ja katteleen vähä paikkoja. Hahhaa en jaksais oottaa, että pääsee taas ulos (ja syömään yakisobaa ;;3;;).

Sunnuntaina kävin mun 3h tauolla vähän kävelemässä ja kattomassa mitä tuolla mutkan takana on. Ihastuin kirsikkapuihin heti, ja telkkarissaki näytettiin maanantaina Tokion Uenopuistosta lauvantain ja sunnuntain menoa, ku kymmenettuhannet ihmiset oli kokoontunu kattomaan hanamia (=kukkien kukkimisaikaa, hana=kukka, mi=katsoa).
Hotellin edustaa! Ihan sika nättiä varsinki nyt ku puissa on täyskukka!






Ja ketäs sinne olikaa maalattu XDDD Kävelin ihan rauhassa ja tsiigailin jotai kuljetettavia vessakoppeja ja sitte tajusin kattoo eteenpäin ja siellä ne oli 8DD mah friends! Mikä on muuten outoa, niin en oo tavannu täällä vielä ketää, joka tietäis että Muumit on Suomesta o_o

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voii kuinka ihana ja mielenkiintonen blogi! Hauska lukea millasta siellä on olla töissä. Innolla odotan jatkolukemista! ^^

ienni kirjoitti...

Oooow, kiitoksia paljon! ;;3;; <3

Miia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Miia kirjoitti...

kaunista :D kirsikkapuut on kyllä maailman kauneimpia puita kukassa. miten ne ei voinu tietää et muumit on suomesta? luuliko ne et ne on ruottista.

ienni kirjoitti...

Kaunista todellaki!
Ihmiset luulee, että non japanilaisia hahmoja 8 )