torstai 12. huhtikuuta 2012

Hamamatsujou

みんなさんこんにちは(・A・)//
Käytiin tiistaina Kimin kanssa heittään Hamamatsu sightseeniä, ja suunnattiin ensimmäisenä Hamamatsu-linnaan = Hamamatsujouhun. Olin jotenkin unohtanu kokonaan, että seki on täällä, vaikka siihen ja Tokugawa Ieyasuun (yksi Japanin hallitsijoista, joka rakennutti ja asui muutaman vuoden Hamamatsujoussa) törmäsin monta kertaa, kun etin tietoa Hamamatsusta! 


Oli taas ihan kauheen nättiä hanamin takia ja ihmisiä oli tullu paljon viettään yhteistäaikaa, juomaan ja syömään puitten alle. Vaikka tuulikin vähän ja taivas oli pilvessä, oli paikka silti näkemisen arvoinen! Aikaisemmin olen nähnyt vain Matsuen linnan, ja senkin todella kaukaa, joten tää oli jotenki hieno hetki elämässä :~D








Vaikka linna oli todella pieni, oli sisällä silti hauska käydä katsomassa 1600-luvulta samuraiden vaatteita, rahoja, kaivoa + kaikkea muuta kivaa. Sisäänpääsy oli hurjat 150yeniä, eli reilun euron. Linna on rakennettua pienelle kukkulalle, eli ylhäältä oli kivat näkymät kaupunkiin, ja sijaitsee tosiaankin ihan Hamamatsun keskustassa.
Linnan ympärillä oli erilaisia perinteisiä japanilaisia puistoja: Oli vesiputousta, siltaa, kukkulaa, kirsikkapuuta ja tietenki iloisia ihmisiä!



Linnalta mentiin syömään lempiruokiani, yakisobaa ja okonomiyakia. Oli kyllä niin nannaa molemmat, että hyvä ettei kyyneleet valunu silmistä! Käytiin vielä päivän päätteksi shoppailemassa ihan järjettömän kokosessa kaupassa! *A*

4 kommenttia:

Pemppu kirjoitti...

en kestä ku siellä on nii nättiä ;__; oon nii kateellinen !

ienni kirjoitti...

Oooow! Pittää kyllä sanoa, etten itekkää oo ikinä nähny justki näin _nättiä luontoo ;3; voi vitsit noita puita oikeesti!

Miia kirjoitti...

miten jokin voikin näyttää niiiin japanille :D

ienni kirjoitti...

Sanoppa se! 8D Vielä ku näissä kuvissa näkyis japanilaisia, ni ei kyllä japsimmaks pääsiskää :~D