tiistai 17. huhtikuuta 2012

chain

Kirjoitin 18.3. eli lähes päivälleen kuukausi sitten, että minulla on pieni unelma, joka voisi toteutuakkin nyt kun olen Japanissa.

Olen ihan armoton KAT-TUN fani. Ensimmäisen kerran kuulin heistä 2007 pian sen jälkeen kun heiltä tuli ulos ensimmäinen koko pitkä albumi. En heti syttynyt poppisoundeihin (visual keitä sen olla piti :~D), mutta myöhemmin samana vuonna se jo sytyttikin enemmän. Vuodesta 2008 olenkin aktiivisesti seurannut heidän toimiaan, eikä kiinnostus tule lopahtamaan varmaan ikinä, ellen täysin menetä mielenterveyttäni!

  KAT-TUN on tosiaankin japanilainen 5-jäseninen Johnny's Entertainmentin alaisuudessa oleva poikapoppiryhmä, joka on japanilaisten keskuudessa erittäin suosittu yhtye. Jokainen heidän sinkkunsa, albuminsa ja DVD:nsä on yltänyt Oriconin (myydyimmät levyt Japanissa -lista) TOP-listan ensimmäiselle sijalle. Pojat esiintyvät musiikkihommien lisäksi erilaisissa japanilaisissa draamoissa ja tv-mainoksissa. Huomasinkin juuri, että tällä hetkellä Kamenashi on jossain kahvimainoksessa ja koko bändi jossain automainoksessa!

Kappaleita on tullut ulos lähes 160kpl verran; viimeisin albumi CHAIN ilmestyi helmikuussa. CHAINin ilmestymisen myötä Johnny's julkaisi tiedon KAT-TUN LIVE TOUR 2012 CHAINista. Kuulin asiasta heti tammikuussa, kun uutinen paljastettiin Japanissa. Vedet vain turskahtivat silmistä! En silloin vielä ollut saanut työssäoppimispaikkaa Japanista, saatikka tietenkään tiennyt työvuorojani konserttia ajatellen. Olin niin iloinen jo pelkästä ajatuksesta, että minulla voisi olla jopa pienen pieni mahdollisuus päästä näkemään pojat livenä!

Ja tässä sitä ollaan, menossa tämän viikon sunnuntaina 22.4. Tokyo Domelle katsomaan KAT-TUNia. En olisi ikinä uskonut,  en ikinä, että pääsisin näkemäät heidät livenä. Minä ja 55,000 muuta ihmistä. Tuntuu, etten pysy housuissani enkä osaa hengittää!  Pyysin viime viikolla tämän viikon lauantain ja sunnuntain vapaaksi, koska ajattelin meneväni jo lauantain konserttiin. Lauantaille lippujen myynti loppui eilen, joten jouduttiin ostamaan lippu sitten sunnuntaille.
Paikka jossain tuolla punasen pisteen luona, hinta 6000yen. Lipputyyppejä oli ehkä 70 erilaista, ja hinnat vaihteli 20e-520e.

Tähänkään tilanteeseen en päätynyt helposti enkä vain istumalla suu kiinni. Monen mutkan kautta loppujenlopuksi Kim osti minulle lipun tänään. Mikä vielä mullistavampaa, lähden konserttiin yksin. Jotenkin tosi jännä ajatus mennä yksin ja olla taas puhumatta ikuisuus. Täytyy vielä selvittää kuinka pääsen helposti ja halvasti täältä Tokioon, Domelle ja takaisin hotellille. Päädyn kylläkin luultavasti yöbusseihin, koska ne ovat halvin tapa liikkua.

En JAKSA oottaa!!!! Asiaa ei helpota Ounou-sanin tuomat 3 KAT-TUNin live DVD:tä, jotka pittää kyllä kattoo ennen sunnuntaita!

4 kommenttia:

Iris O. kirjoitti...

Jenniii eikä oon nii onnellinen sun puolesta !! + hintsusti kateellinen 8DDDD

ienni kirjoitti...

En usko tätä itekkää XDD En ennenku oon Domen eessä ja ostan koko paikan tyhjäks ahahahaa-
Oikeesti se konsertti kestää kulma jota 3-4 tuntia :~D En jaksa itkee niin kauan!

Miia kirjoitti...

Ihan mahtavaa jenni :DDDDDDD elämässä ei voi tapahtuu mitään näin upeaa, ei vaan voi. Eikös sen Pariisi porvari japsin pitäny lähtee mukaan :3 ?

ienni kirjoitti...

Sille tuli töitä, ni se ei päässy tuleeeeeeen D: Mut samapa tuo, meen nyt yksin tonne ja oon Tokiossa 3 päivää!