perjantai 13. huhtikuuta 2012

Raaaamenya

 お疲れ様ですー
Erino ja Nana (19v. tarjoilija tyttöjä) pyysivät minua eilen heidän mukaansa syömään ramenia töitten jälkeen, ja pian sitä oltiinkin jo pyörän selässä ajamassa kohti ramenyata!
 Oon viimeks ajanu pyörällä ylä-asteella, joten sekin oli jo kokemus sinänsä haha. Oon mieltäny pyöräilemisen viime vuosina jotenkin tosi japanilaiseksi jutuksi, ja mikä oliskaan parempi näky kuin koulusta tulevat ikemenit hih :~D Päästiin tosiaankin puol 10 jälkeen, käytiin vaihtaan vaatteet, haettiin respasta pyöränavaimet (asiakkaat saavat käyttää pyöriä ilmaiseksi) ja kurrautettiin säkkipimeyteen. Harvoilla kaduilla on katuvalot, eikä tämäkään rantakatu tehny poikkeusta. En tiiä mitenkä kauas ajettiin tai kuinka kauan, mutta 4km päähän voisi olla aika osuva veikkaus!

 Ruokaa oli ihan jumalattomasti, mutta oli se myös ihan luonnottoman hyvvää :~D

 Tulipahan ainakin taas todettua, että kyllä japanilainen nuori tyttö on täysin erilainen kuin suomalainen. Käytökseltään, tavoiltaan, kiinnostuksen kohteiltaan, tottumuksiltaan ja yleistiedoiltaan. Ja kielipäältään! Nanan englanti on kylläki todella hyvä japanilaisen englanniksi, varmaan paras tähänastisista 19 vuotiaista.  Ihan loisto tyyppejä joka tappauksessa (;3;)//

 Matka takasin meni "mina rakasutan shinua" hokiessa (..............Erinon kohalla huutaessa) ja takasin kotona oltiin 00:30. Oli ihan sika hauskaa!

Ainiin! Mun uus lempinimi on Roicchan, ロイっちゃん 8 )


2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

ihana että siellä ollaan noin avoimia sulle :3 ihanille persoonille vaikuttaa ^ ^ Roicchan? onks tälle jokin tarinakin taustalla :D ?

ienni kirjoitti...

Roi-chaaaaaan! Nää oli niin järkyttyneitä ku sanoin, että kaveritiki kuttuu mua ienniks XD
Tulee ihan sukunimestä + chan pääte 8 )