torstai 26. huhtikuuta 2012

there and back again

Erillinen postaus  Tokiosta ilman KAT-TUNia!

Sunnuntai meni tosiaankin pelkässä KAT-TUNissa, mutta maanantaina aamuna suuntasinkin jo suorintatietä heti aamulla metroon ja Harajukuun! Kiertelin Takeshitadorilla (400m pitkä kauppakatu) tehden ostoksia ja väistämättä mietin, kuinka niin kovasti tahdoin käydä siellä 6 vuotta sitten. Harajuku paikkana oli niin extreme ja  suuri inspiraation antaja ylä-asteella, että oli melkein haikeaa itsekseen kierrellä ja katsella vaatteita/koruja, joita olisin varmasti 14-vuotiaana ostanut! En olisi ikinä silloin uskonut, että joku päivä kävelen Takeshitadorilla yksin ja väistelen afrikkalaisia miehiä, jotka yrittävät tuputtaa tuotteitaan englanniksi japseille ja minulle. Afrikkalaiset eivät jotenkin sovi Harajukusta olevaan mielikuvaani. En ottanut sieltä kylläkään yhtään kuvaa (miten unohinki!), mutta jos kirjottaa Googlen kuvahakuun "Harajuku", niin näkee jo ensisilmäyksellä mistä on kyse :~D 

Harajukusta mukaan tarttu: 



 Yhet kengät :~D Ai että, siellä oli ihan kauheasti kenkäkauppoja ja vaikka minkälaisia kenkiä! Oli tosi vaikee tehhä valintoja! Näillä hintaa 1990yeniä = 18,5e +Kiinnittäkää toki huomita värjäytyneisiin sukkiksiin! Työkengät kun eivät jätä mustaa väriä kantapäihin 8 )

Korviksia, Rilakkuma kumi, samanlainen pääkallo sormus kun Kamenashilla (voi jumala oikeesti :~D), hiusrusetti ja Nakamaru avaimenperä!
Rilakkuma nenäliinat, Mikki kamerakotelo ja käsipyyhe on Shinjukusta 100yenin kaupasta, ja ruususormukset Closet Childin lolita osastolta!

Reppu ja sateenvarjo. Sunnuntaina ja maanantaina sato koko ajan ja tavaraa rupes kertymään sen verran, että tarttesin jonkun missä hilata ostokset takasin Hamamatsuun!


4 muovitaskua (3,2e/kpl) ja A.N.JELL muoviläiskä, 2e. Idolikauppoja oli Harajukussa varmaan 10 erilaista ja kaikki krääsä oli kauheen halpaa! Myynnissä oli lähinnä photosettejä, muovitaskuja ja julisteita. Yhestä löyty myös pieni korupuoli, josta saatto ostaa vaikka samanlaisen rannekorun ku Gacktolla :~D

Jumalattoman iso Kamenashi juliste ja kaikista tarpeellisin ostos ikinä, Kame peili (;__;)

Kis-My-Ft2 juliste, 3e + tämäkin _iso!

Harajukusta suuntasin Shibuyaan, kävin tsekkaan Hachiko patsaan, FOREVER 21:n jättimyymälän, Shibuya 109:n (tunnettu kauppakeskus aivan Shibuyan aseman vierssä) ja jonkun random kirja/CD/DVD kaupan, jossa oli varmaan 7 kerrosta. 109:stä pittää sannoo sen verran, että siellä oli ihan hurja meno! Oon aina kuvitellu sen ihan erilaiseks paikaks sisältä (jossa ei harmi kyllä saanut ottaa kuvia). Paikan ihmeellisyyden tajuaminen vaatii kyllä paikan päällä käyntiä!




Shibuyasta suuntasin takaisin Shinjukuun ja hotellille. Tapasin illalla vielä Ayakan, johon tutustuin Pariisissa uutena vuotena. Käytiin syömässä!
 Ja se ravintola oli tosi fancy. Kuvassa näkyvät ruoat + pari munakaskuutiota ja kananpalasta makso reilu 50e. Ayaka maksoi ne ihan kevyesti, ja olenkin miettinyt minkälaisesta perheestä hän on lähtöisin. Kaikki sateenvarjosta kännykän kuoreen on jotain merkkiä, ja Pariisissa Ayakan sisko Ami näytti kuvaamansa videon, jossa Sakurai Shou Arashista oli laulamassa heidän kavereiden häissä. Son verrattavissa siihen, kuin USAssa vaikka Lady Gaga, Britney, Madonna, Michael Jackson tms olisi esiintymässä jonkun häissä livenä.

Tiistai aamuna kiertelin Shinjukua ja tapasin sinä aamuna Japaniin ensimmäistä kertaa saapuneen Hennan sovitun mukasesti 12 aikaan hotellilla! Otin tavarat mukaani, Henna jätti omansa huoneeseensa ja lähettiin kiertään Shinjukua ja syömään sukiyakia! Aaaah oli kyllä niin nannaa kaupasta ostettujen riisipallojen ja hotellin obentoiden jälkeen!


Kotia lähdin 16:50 bussilla, ja olin perillä hotellilla 22:30!

Tokiosta yleisesti: Olen yllättynyt ulkomaalaisten vähäisyydestä noilla alueilla missä liikuin. Jotenkin olen aina kuvitellut, että Tokiossa olisi ulkomaalaisia joka nurkan takana, jokaisessa pikku putiikissa ja siivouskomerossa, mutta näin varmaan alle 20 länkkäriä menneiden 3 päivän sisällä. Ei sillä, tykkään enemmän kun katukuvaa värittää normi japsit. Ja cossaajat! Cossaajia oli ympäriinsä ihan kauheasti ja vaikka en sarjoja tunnistanut, olin positiivisesti yllättynyt!

En missään välissä myöskään kirjoittanut, mutta kysyin tietä varmaan 15 eri ihmiseltä reissuni aikana. En jostain syystä luottanut itseeni joka kohdassa, joten varmistin usein joltakulta, että olinhan ymmärtänyt oikein. En siis eksynyt kertaakaan ja aina päädyin sinne minne tahdoinkin. Kaikki auttoivat oikein mielellään ja joku mies itse oikein pysähtyikin kerran vierelle ja vei lopulta minut päämäärääni!

Lopuksi: Aion palata Tokioon varmaankin jo ensi kuussa, koska meillä on suunnitteilla trippi Tokyo Disneylandiin muutaman työkaverin kanssa! Oonki aina tahtonu käyä jossain Disneylandissa (;__;) Käydään samalla reissulla kuulemma Akihabarassakin, kun Kikukawa on niin kova AKB48 fani (AKB= Akihabara + yhtyeessä on laulamassa 48 tyttöä) :~D

1 kommentti:

Tuiki kirjoitti...

"Sakurai Shou Arashista oli laulamassa heidän kavereiden häissä."
anteeksi mitä omg XDD hämmennyin syvästi. Tee ikuinen Sho rakastaja