keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

KAT-TUN 2012/4/22

Tokio oli, tuli ja meni.
Suunnitelmat muotoutuivat erilaisiksi kuin alussa suunnittelin ja lopulta lähdin Tokioon vasta sunnuntai aamuna. Ouno heitti minut aamulla jollekkin juna-asemalle klo 6 (yyhyhyy kiitos!), hyppäsin Hamamatsuun menevään junaan ja sieltä jatkoin bussilla Tokioon. Tokioon saavuin 12:04 ja heti ensimmäisenä kuljin voi-niin-kuuluisalla-Yamanote-senillä. Joku Tsekkoslovakiasta kotoisin oleva nainen auttoi minua metrolipun ostossa ja kertoi omasta elämästään/matkastaan aina Harajukun pysäkille asti. Jatkoin Shinjukun pääasemalle ja sieltä kävelin Hotel Listel Shinjukuun (olen tällä hetkellä Hotel  Listel Hamanakossa töissä, joten henkilökunta-ale kahdelle yölle oli tuntuva!). Tein check-innin, ostin Family Martista ruokaa ja lähdin kohti Tokyo Domea!
Mah precious oneeee, hinta 6000yeniä = joku 57e.




Konsertti oli ihan uskomaton. Sanoinkuvaamaton! Tulee vaan kylmiäväreitä ja silmät kostuu, kun edes mietin koko sunnuntai iltaa. Voisin kertoa konsertista vaikka kaiken, mutta taidan säästää sen vain niille korville, jotka ovat asiasta kiinnostuneita. Kuitenkin lyhyesti kerrottuna:
1. Konsertti kesti n.3½ tuntia, ja settilista oli niin päätähuimaava, että huhhuh! Tiesin listan jo etukäteen, mutta koska tämä oli viimeinen konsertti Tokyossa, oltiin sekaan ja loppuun lisätty kappaleita!
2. Juuri sunnuntain live taltioitiin, eli tämän vuoden puolella ilmestyy live DVD, joka on must ostos! Voisin kattoo sitä loputtomiin yyhyhyy D:
3. Livessä oli mm. ilotulituksia, kuumailmapalloja, Kame lens taivaalla, Johnny'sin juniorit juos ympäriinsä ja Kokilla oli mukana länkkärinaisia @__@
4. Nakamarun beatboxauks oli ihan järjettömästi parantunu, soli itteasiassa kauheen hienosti toteutettu ja tosi taidokkaasti esitetty o___o! Tatsuya oli kauheen eläväinen ja puhelias ja kaikki heitti koko ajan ihan armotonta läppää! 
5. Kappaleista erotti selkeesti mitkä oli playbackeja ja mitkä ei. Voi voi, miksi omistaa järjetön lauluääni ja käyttää kuitenkin monessa kappaleessa taustanauhaa 8 )
6. Hienoimmin toteutetut kappaleet oli Step by step, Zutto, NEVER x OVER ~「-」 IS YOUR PART~ ja Real face (kaikki tuli omilla kuumailmapalloilla..... mitä vittttsiä oikeesti!!)
7. Syy kuinka sain pidäteltyä itkua: katse olis mennyt liian sumeaksi ja olisin nähnyt vielä huonommin, kuin mitä muutenkin suht kaukaa tiirailin! Mun paikka oli kyllä tosi hyvä, vaikkakin aina saa unelmoida 520e arvosesta eturivipaikasta. Monella viisaalla oli kiikarit mukana, mutta en tullut ajatelleeksi hilata _kiikareita mukanani.

Keikalta tarttu mukaan:

Keikka uchiwat! Vajaa 5e/kpl

Kylpypyyhe :~D Son oikeesti iso! n.27e

Shopping bag, vajaa 15e. Tääki on iha sika iso!

Japanilaisten keikkakäyttäytimenkin on ihan omaa sarjaansa. Jokainen pysyy kiltisti omalla paikallansa, ja heiluu vienosti omalla paikallansa seisten sen 3½ tuntia. Kaikki kirkuu poikien nimiä järkyttävän kimeästi ja jotkut innokkaat tekevät muistiinpanoja kappalejärjestyksistä tai mitä pojat letkauttelevat. Ihmiset syövät ja juovat, tihrustavat kiikareillaan ja ovat laittautuneet hienoksi. Konsertissa musiikki soi niin "hiljaa", että vieruskaverin puheen voi kuulla ja oviaukkojen luona on valot päällä (jollaisen lähellä itsekkin istuin). 55 000 ihmisen läsnäolo on ihmeellinen, kun kaikki kirkuu ja pojat vaan jatkaa tanssimista ja laulamista niin egoina, että oksat pois (*A*)

Jos joskus tässä elämässä on mahdollisuus vielä käyä kattomassa näitä uuestaan, ni voin maksaa lipusta vaikka enemmän, jos saan paremman paikan! Tosin 520e menee jo ehkä vähän yli hehe :~D

3 kommenttia:

Iris O. kirjoitti...

JUU NO TÄÄL ON YKS JOKA HALUAA KUULLA _KAIKEN__ ET TERVETULOO SIT KUN OOT TAKAS SUOMES KERTOMAAN MULLE KAIKEN !!

Heidi kirjoitti...

Heh sama ku oli Tokiossa trance bileissä wombissa. Ihmiset vaa huoju hiljalleen. Vähän ite tottunu liikkuvaisempaan menoon. x)

ienni kirjoitti...

Ihana Iris XDDD Ootahha vaan kuha se live DVD ilmestyy!!

Heidi: ......miten ne semmosissaki pippailoissa vaan huojuu paikallaan? XD Hahha