sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

how to be bravE

Tänä viikonloppuna oli tarkoitus mennä Bakaconien järjestäjien järjestämälle IDIOOTTIkurssille Pieksämäelle, mutta koulutus peruttiin liian vähäisten osanottajien takia. Harmi! Jos ketään kiinnostaa conien järjestäminen tms., http://idioottikurssi.bakacon.fi/  tsek it aut!

Huonosta tuurista huolimatta ei tämä viikonloppu turha ollut! Päätin lähteä Pinjan ja Emmin mukaan Jyväskylään japanin kielen puhetilaisuuteen kuuntelemaan heidän ja muiden puheita, ja seuraamaan toki yleistä meininkiä. Täydellä autolla ajeltiin Kuopiosta pari tuntia paikan päälle: Emmin poikakaveri Olli ajoi ja meidän seurassa oli vielä Pinjan ja Emmin japanin opettajan sijainen, Junko. Matka meni nopeasti yrittäessä puhua japania :~D Junkolla oli kyllä naurussa pidättelemistä!

Puheet olivat tosi avartavia ja hyvin valmisteltuja. Aiheita oli myös laidasta laitaan, roboteista syöpään ja pokémoniin ja designeen. Itsestäni oli hieno huomata, kuinka paljon ymmärsinkään muiden puheista. Rispektiä kaikille osallistujille, itselläni ei ehkä olisi ollut rohkeutta puhua! Jos ketään muuta kiinnostaa japanin kieli ja tilaisuus päästä ilmaisemaan itseään ja kuuntelemaan muita, http://www.nihongo.fi/puhetilaisuus.htm  täällä lisätietoa!

じゃあ、あと11日!

Ei kommentteja: