lauantai 31. maaliskuuta 2012

heArtbreak cluB



Heyyaasss! (*;3;)// Tänään loppu koulu ja oon ihan HAAPPPYYyyyy! Wuhuu ei enää Kuopion ja Järvenpään välillä ramppaamista ennen elokuuta! Sain anniskelupassin mukkaan ja arvioinnin ensimmäisestä näytöstä, josta irtos onneks paras mahdollinen arvosana 8 ) Nyt on aikaa valmistautua ja panikoida ens torstaita, jonka jälkeen tapahtuu varmana kaikkea, mitä en osaa odottaakaan!

Hotelli osaa ainakin pitää jännitystä yllä, sillä en yhäkään tiedä mitä tapahtuu kun laskeudun Nagoyaan :~D Toivon kyllä kovasti, että sähköposteihin tai puheluihin vastattaisiin ennen torstaita.

Paria juttua, mitä pitäis hoitaa ennen lähtöä:
-Vaihtaa valuuttaa!
-Ostaa junalippu Helsinkiin
-Suunnitella mitä pakkaa mukaan. 3kuukaudeks on jotenki vaikee suunnitella, että mitä ottais mukkaan. Se ei oo mikää viikon reissu, eikä toisaalta mikään vuosikaan...... + työvaatteet ja kengät vie oman tilasa!
-Pitäis myös pakkaa KAIKKI loputki tavarat: äiskä ja iskä muuttaa sillä aikaa ku pesen vessanpönttöjä
-Maanantaina kampaaja!
-Kavereille tuliaisten ostoa, muumikeksejä ym.! Pitäis päättää, mitä hotellin johtajallekki veisi. Hmmmmh

Kuva hotellin facebook seinältä; toivottavasti kirsikkapuut kukkii vielä ensikin viikolla! Tahtosin niiiiin kovasti nähhä kunnon kukkaloistoa (*3*)//
Nyt on taas muuten menossa joku matkakuume: kaveri lähtee harjotteluun Kiinaan ja toinen Saksaan, yks Irlantiin, toinen tänä viikonloppuna Lontooseen ja yks toinenki Saksaan, yks on Englannissa työssäoppimassa, minä lähen 3kk Japaniin ja äiskä ja iskä viikoks Turkkiin!

2 kommenttia:

♠R♠ kirjoitti...

Jos jotain Madventuresin kirjasta olen oppinut, niin paras tuliainen on aina suomiviina 8D kossut ja muut ovat sen verran harvinaisuus, että always approved~!
...tosin en tiedä japsien tapakulttuurista, onko randomviinakset sitten kehoitus "chill and get drunk, prease~"...

ienni kirjoitti...

Ooooo tiätsä enpä ookkaa alkomahooleja ees miettiny :~D Kiitti vinkistä! Viimeks vein hostisille snapsilaseja, ja niistä ainaki tykättiin XD