keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kyoutouuu-

Kyoto. Yksi niistä kaupungeista, joissa olen aina tahtonut käydä sen eksoottisen historian ja mielenkiintoisten vanhojen rakennusten vuoksi. Sunnuntai aamuna 6.5. Hiromu tuli isänsä ja toisen veljensä kanssa hakemaan minut Osaka Bay Towerilta 8.30am, suunnattiin rautatieasemalle ja ajettiin Kyotoon. Kyotossa hypättiin taksiin ja köröteltiin Kinkakujille. Oon oikeesti oottanu niin paljon, että näkisin sen rakennuksen omin silmin ja vau, sitten me jo oltiin siellä.

+ Hiromun pikkuveli on ihana :~D




Vaikka koko päivän sato, ihmisiä oli kauheesti, ja nyt näin jopa muutamia länkkäreitäki!



Temppeliltä suunnattiin osteleen matkamuistoja ja syömään Hiromun lempiruokaa, omuraisua! Uuuu oli kyllä niin nannaa! ;;__;; Syönnin jälkeen käveltiin Ryoanjille, kivipuutarhaan.



Huomatkaa se seikka, että yllä olevissa kuvissa on ulkomaalaisia! Son aina hauska nähdä muita ei-japanilaisia, kun kaikki tervehtivät tai ainakin katsovat ja hymyilevät :~D Ihan ku oltais yhessä jossain paikassa, jonne ei kuuluta tai jossa ollaan "erilaisuuden" takia jotenkin samaa poppoota! 



Ryoanjilta käveltiin taas junaan. Ajettiin kattomaan jonkinlaista vähän vanhempaa Kyoton keskustaa!

Kabuki-teatteri D: Oon aina tahtonu nähhä kabuki-esityksen!

Ei ainakaan seistä vinossa? :~D

Käytiin syömässä jossain tosi perinteisessä japanilaisessa "ravintolassa", missä oli myynnissä vaan kaikkia tosi perinteisiä japanilaisia välipaloja (?). Voin sanoo, että kireet housut jalassa polvillaan istuminen ei oo kauheen mukavaa! Varsinkaan siitä nouseminen ja käveleminen, nimimerkillä en tuntenu mun toista jalkaa ollenkaan hahaha.
Käytiin vähän ostoksilla, hypättiin taas taksiin ja suunnattiin juna-asemalle, sieltä takasin Osakaan ja kello näyttiki pian jo 5pm. Shinkansen takasin kotiin lähti 17:15, joten ostettiin mulle obentou ja nousin junaan. Yhyy oli ihan kakkaa sanoo taas hyvästit!

2 päivää kului aivan liian nopeasti.

Ei kommentteja: